Grant Bulloch Architect

 

 

HomeInspirationProjectsPracticeAdviceContact

 
 
 
 
 
 

 



• Gilbert Avenue, North Berwick


This narrow two storey terraced house in North Berwick was extended to the rear to create a new dining room and fully accessible shower room. The rendered box featured a "flushglaze" rooflight by Glazing Vison, and timber cladding.

The extension design was kept very simple although the roof was allowed to gradually overhang towards the opening sliding doors. The garden was also extensively landscaped.


 

 

 

contractor: Samuel Contracts Ltd.
 
           

 

 

 

   

 
           


 
RIBA
TRADA
SEDA
ECAN
LinkedIn
facebook
instagram
   
Grant Bulloch Architect Ltd  • 91 Restalrig Avenue • Edinburgh • EH7 6PN • 0131 661 1930 • email
registered in scotland no. 257118